Fakültemize yeni başlayan öğrencilerimiz için oryantasyon programı düzenlendi
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında Üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerimizin uyum sürecini hızlandırmak, üniversite hayatını ve Üniversitemizi yakından tanımalarını sağlamak amacıyla Dr.Öğr.Üyesi Serap ASLAN koordinasyonunda  düzenlenen oryantasyon programının ilk günü Dekanımız Prof.Dr.İsmail AK’ın açılış konuşmaları ile başladı. 
Oryantasyon programı kapsamında ilk gün Dekanımız Prof.Dr.İsmail AK’ın konuşmalarından sonra Dekan Yardımcımız Doç.Dr. Muhammed Kamil TURAN ve Dönem I Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Serap ASLAN tarafından fakültemizin tanıtımı yapıldı, soru cevap şeklinde devam eden ikinci oturumda öğrencilerimiz bilgilendirdi. Fakülte Sekreterimiz Hakan CEBECİ’nin fakültenin idari işleyişi ve fakültemizin fiziki alanlarının tanıtımını yaptığı son oturumun ardından öğrencilerimiz gruplar halinde Dekanlık binamızda bulunan alanlarımızı gezdiler. 
Dört güne yayılacak olan oryantasyon programı kapsamında öğrencilerimize; Dekanımız Prof.Dr.İsmail AK tarafından “Bağımlıklık ve Bağımlılıkla Mücadele” konusunda, Dekan Yardımcımız Doç.Dr. Muhammed Kamil TURAN tarafından Sınav Sonuçlarının Değerlendirilmesi, Ders ve Sunum Değerlendirme Anketleri, Etkili Not Alma Teknikleri konularında,  Dönem I Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Serap ASLAN tarafından Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönergesi ve birinci sınıf programının tanıtımı konularında, Dr.Öğr. Üyesi Nefise DEMİR tarafından Stres Yönetimi konularında sunumu yapıldı.