Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Duyurusu

Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Duyurusu

01.09.2009 tarihinde yürürlüğe giren Yükseköğretim Kurumları Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Usul ve Esaslarına ilişkin yönetmeliğin 4, 5, 6 ve 7. maddeleri dikkate alınarak birimlerin çalıştıracakları kısmi zamanlı öğrenci sayıları, Rektörlük oluru ile belirlenmiştir. Tıp fakültemiz için 2 öğrenci kontenjanı ayrılmıştır.

Başvuru Süreci:

Kısmi zamanlı öğrenci başvurusu yapabilmek için aşağıdaki süreç izlenecektir:

  1. Fakültemiz internet sitesinde ve panolarda duyurular yapılacaktır. Gerekli evraklar doldurulduktan sonra Tıp Fakültesi Öğrenci İşlerine teslim edilmelidir.
  2. Ekli takvim doğrultusunda öğrencilerden başvurular alınacak ve en az üç kişiden oluşan komisyon tarafından değerlendirme yapılacaktır.
  3. Komisyon tarafından seçilen öğrencilerin isimlerinin ve kısmi zamanlı çalışma için gerekli evrakların eksiksiz olarak 18.10.2024 tarihine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına iletilmesi gerekmektedir.

2024-2025 Kısmi Zamanlı Öğrenci İş ve İşleyiş Takvimi:

TARİH İŞ VE İŞLEYİŞ
7-11.10.2024 Başvuruların alınması.
14-15.10.2024 Birimlerin en az üç kişiden oluşan komisyon kurması, komisyonun başvuruları değerlendirmesi.
16.10.2024 Komisyon tutanaklarının ıslak imzalı şekilde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına gönderilmesi.
18.10.2024 İsimleri tespit edilen öğrencilerin onayının alınması, gerekli evrakların Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına ulaştırılması ve işe giriş işlemlerinin yapılması.

Değerlendirme Süreci:

  • Başvurular, komisyon tarafından değerlendirilecek ve sigorta giriş işlemlerinin yapılabilmesi için sonuçlar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bildirilecektir.
  • İşlemler belirtilen takvim doğrultusunda yürütülecektir.

Son Başvuru Tarihi:

  • 11 Ekim 2024

Başvuru süreciyle ilgili tüm detaylar için lütfen birim internet sitelerindeki duyuruları takip ediniz ve gerekli belgelerin eksiksiz şekilde teslim edilmesine özen gösteriniz.